Terinzagelegging ontwerp beleidsvisie gebruik recreatiewoningen

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Nieuwkoop maakt bekend dat de 'beleidsvisie gebruik recreatiewoningen' in ontwerp ter inzage wordt gelegd.

Beschrijving

De visie beschrijft het gebruik van de recreatiewoningen op basis van relevante aspecten zoals ruimtelijke, volkshuisvestelijke, financiële en organisatorische. Het doel van de visie is om te komen tot toekomstbestendige en uitvoerbare beleidskeuzes voor het gebruik van recreatiewoningen in de gemeente Nieuwkoop. Naast vrijstaande recreatiewoningen betreft het gebruik van recreatiewoningen op de parken langs de Kromme Mijdrecht: Dolce Vita, Sans Souci, Beau Rivage I, Beau Rivage II, Kromme Mijdrecht, Park Verheijen en park Zomerlust.

Inzage

Het ontwerp ligt met ingang van donderdag 19 oktober 2017 voor een periode van vier weken ter inzage. U kunt de stukken hieronder downloaden en inzien in het Klant Contact Centrum, Teylersplein 1 in Nieuwveen. Openingstijden: op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur en op woensdag en donderdag van 8.30 uur tot 20.00 uur.

Inspraakreactie

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder een inspraakreactie naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Nieuwkoop. Het adres is Postbus 1, 2460 AA Ter Aar of via info@nieuwkoop.nl. Vermeld in uw reactie als onderwerp: 'inspraakreactie beleidsvisie gebruik recreatiewoningen' en vermeld tevens uw adresgegevens.

Voor informatie kunt u in contact komen met Toeki Amesz, beleidsmedewerker RO&G/Ruimte via telefoonnummer 14 0172.

Inloopbijeenkomst

Op maandag 23 oktober 2017 wordt een inloopbijeenkomst georganiseerd. U bent van harte welkom tussen 19.00 – 21.30 uur in het gemeentehuis in Nieuwveen, Teylersplein 1.

Tijdens deze bijeenkomst zijn medewerkers van de gemeente Nieuwkoop en het Adviesbureau Antea Group aanwezig om de beleidsvisie toe te lichten en uw vragen te beantwoorden.

 

Naar boven