Ontwerpbesluit Wet geluidhinder

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat zij voornemens zijn in combinatie met het bestemmingsplan ‘Zandoerle 6’ een hogere geluidsbelasting (als bedoeld in de Wet geluidhinder) toe te staan voor het bouwen van 1 woning aan Zandoerle 6.

 

Dit ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken ligt van vrijdag 20 oktober 2017 tot en met donderdag 30 november 2017 voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis, Meiveld 1 in Veldhoven. De stukken kunt u op verzoek inzien. U kunt hiervoor contact opnemen met de afdeling Mens en Omgeving. Stuur een e-mail naar omgevingsloket@veldhoven.nl of bel telefoonnummer 14 040.

 

Binnen de inzagetermijn kunt u als belanghebbende een zienswijzen over de ontwerpbeschikking mondeling of schriftelijk kenbaar maken. Brieven kunt u richten aan burgemeester en wethouders, Postbus 10101, 5500 GA Veldhoven. Zienswijzen kunnen niet per e-mail worden ingediend. Wilt u mondeling uw zienswijze naar voren brengen dan kunt u contact opnemen met de afdeling Mens en Omgeving. Stuur een e-mail naar omgevingsloket@veldhoven.nl of bel telefoonnummer 14 040.

 

 

 

 

 

 

Naar boven