Verkeersbesluit opheffen tijdelijke bushalte Rijnlaan

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het volgende verkeersbesluit is genomen:

Rijnlaan op 4 oktober 2017 onder nummer Z171004_0001, betreffende het opheffen van de tijdelijke bushalte aan het einde van de busbaan langs de westzijde van de Rijnlaan tussen de Eemlaan en de Zwartewaterallee. De bushalte is eind 2016 (sober) aangelegd in verband met een pilot met rechtstreekse buslijnen vanuit de regio naar onderwijsinstellingen. Uit monitoring van de proef blijkt datlijn 267 ook in 2018 gecontinueerd zal worden. De bus gaat binnen Zwolle een andere route rijden. Komende vanaf de Zwartewaterallee zal de Rijnlaan gevolgd worden tot de kruising met de Waallaan. Vandaar zal de route verder gaan via de Waallaan. Vanaf 10 december 2017 zal er geen gebruik meer gemaakt worden van de halte langs de westzijde van de Rijnlaan tussen de Eemlaan en de Zwartewaterallee. Uitvoering van de bovengenoemde verkeersmaatregel geschiedt door het verwijderen van de tijdelijke bushalte en het verwijderen van haltebord model L3 van Bijlage 1 van het RVV 1990.

Dit besluit ligt van 10 oktober tot en met 21 november 2017 ter inzage bij het Stadskantoor, Lübeckplein 2, Zwolle (voor tijdstip zie rubriek ‘adressen en openingstijden’ via www.zwolle.nl). Het besluit is tevens in te zien in de Staatscourant (www.officielebekendmakingen.nl/staatscourant).

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na publicatiedatum bezwaar maken bij ons college van burgemeester en wethouders. Hiervoor dient een bezwaarschrift te worden ingediend dat naam en adres, dagtekening, kenmerk of omschrijving van het besluit en de gronden van het bezwaar moet bevatten. Mits tijdig bezwaar is gemaakt, kan aan de voorzieningenrechter van de rechtbank Overijssel, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle, worden verzocht om met betrekking tot het besluit een voorlopige voorziening te treffen. Een bezwaarschrift kan door inwoners van de gemeente Zwolle ook digitaal worden ingediend. Ga naar www.zwolle.nl/bezwaarindienen. Hier treft u alle informatie aan. Voor het digitaal indienen van een bezwaarschrift heeft u een DigiD inlogcode nodig.

Naar boven