Verkoop Rat Verlegh Stadion, Breda

De gemeente Breda zoekt naar betrouwbare, financieel daadkrachtige gegadigden voor de aan koop van het Rat Verlegh Stadion. Daarvoor is eerder reeds in consulterende zin gesproken met diverse marktpartijen. In vervolg daarop organiseert de gemeente in de periode van 4 oktober tot en met 1 december 2017 een compacte verkoop procedure.

Het College van burgemeesters en wethouders heeft als doel gesteld om nog voor het einde van het jaar de partij met het beste aanbod – en bijbehorende voorwaarden waaronder tot verkoop kan worden overgegaan – ter instemming aan de gemeenteraad voor te leggen. Een dergelijk aanbod dient enerzijds te bestaan uit een ruimtelijke en programmatische visie (inclusief eventuele gebiedsontwikkeling) en anderzijds uit een financieel bod en overige aankoopvoorwaarden.

Aanmelden als gegadigde

Om u aan te melden als gegadigde voor deelname aan deze verkoopprocedure kunt u uw interesse kenbaar maken via onderstaande link op de gemeentelijke website: www.breda.nl\stadion

Hier treft u het aanmeldingsformulier en informatie over het te doorlopen vervolgproces aan. De aanmeldingstermijn sluit op 18 oktober 2017 om 12.00 uur ‘s middags.

Verkoop procedure

Alle gegadigden die aan de door de gemeente gestelde minimumeisen voldoen (deze zijn te vinden via voornoemde link), ontvangen vóór 20 oktober 2017 nadere informatie over het vervolg van deze verkoopprocedure en de nadere uitwerking van de beoordelingscriteria. Partijen worden van 20 oktober tot en met 17 november in de gelegenheid gesteld een ruimtelijk - programmatische visie, een bijbehorend financieel bod en eventuele (rand-)voorwaarden in te dienen. De ingekomen aanbiedingen worden in een nader te bepalen verhouding gewogen en beoordeeld op de drie criteria (1) prijs, (2) kwaliteit en (3) juridische/planologische/economische uitvoerbaarheid en risico’s.

Nadere informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de gemeente via 14076 of contact@breda.nl

Naar boven