Verkeersbesluit herinrichting kruising Belvédèrelaan Frankhuizerallee

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het volgende verkeersbesluit is genomen:

Frankhuizerallee - Belvédèrelaan op 30 januari 2017onder nummer Z170129_0001, betreffende het opnieuw inrichten van deze kruising ter verbetering van de verkeersveiligheid. De fietsoversteek over de Frankhuizerallee wordt uitgebogen, verhoogd aangelegd en in rood asfalt uitgevoerd. Daarnaast komen er drempels op de Belvédèrelaan. De parallelwegen langs de Belvédèrelaan-Frankhuizerallee worden ter hoogte van de fietsoversteek (en circa 12 meter ervoor en erna) aangewezen als verplicht fietspad door het plaatsen van borden G11 (verplicht fietspad) en G12 (einde verplicht fietspad). De bereikbaarheid van de aanliggende percelen wordt gewaarborgd door de aanleg van doorsteken naar de hoofdrijbaan.

In de eerste helft van 2017 worden de maatregelen uitgevoerd.

Dit besluit ligt van 2 februari 2017 tot en met 16 maart 2017 ter inzage bij het Stadskantoor, Lübeckplein 2, Zwolle (voor tijdstip zie rubriek ‘adressen en openingstijden’ via www.zwolle.nl ). Het besluit is tevens in te zien in de Staatscourant (www.officielebekendmakingen.nl/staatscourant).

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na publicatiedatum bezwaar maken bij ons college van burgemeester en wethouders. Hiervoor dient een bezwaarschrift te worden ingediend dat naam en adres, dagtekening, kenmerk of omschrijving van het besluit en de gronden van het bezwaar moet bevatten. Mits tijdig bezwaar is gemaakt, kan aan de voorzieningenrechter van de rechtbank Overijssel, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle, worden verzocht om met betrekking tot het besluit een voorlopige voorziening te treffen. Een bezwaarschrift kan door inwoners van de gemeente Zwolle ook digitaal worden ingediend. Ga naar www.zwolle.nl/bezwaarindienen. Hier treft u alle informatie aan. Voor het digitaal indienen van een bezwaarschrift heeft u een DigiD inlogcode nodig.

Naar boven