kennisgeving bestemmingsplannen

KennisgevingOvereenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders kennis van het feit dat zij onderstaande bestemmingsplannen voorbereiden.

Op grond van artikel 1.3.1, tweede lid van het Bro wordt hier gemeld dat er op dit moment geen stukken ter inzage liggen en dat er over deze plannen in dit stadium geen gelegenheid wordt geboden zienswijzen naar voren te brengen. Op dit moment worden ook nog geen onafhankelijke instanties in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over dit voornemen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met het servicepunt Bouwen, Wonen en Leefomgeving via telefoonnummer (0342) 495 335.

Het betreft de volgende plannen:

De Spil I

Het perceel De Spil (hoek De Spil-Nachtegaalweg) in Kootwijkerbroek. Het is de bedoeling om kavel D-3 op bedrijventerrein Puurveen te herinrichten.

Nachtegaalweg III

Het perceel Nachtegaalweg 25 in Kootwijkerbroek. Het is de bedoeling om realisering van drie nieuwe woningen in het kader van functieverandering mogelijk te maken.

Parapluherziening bouwvlakken

Het betreft de plangebieden uit de bestemmingsplannen Esvelderbeekzone (met uitzondering van het gebied waarop het bestemmingsplan Esvelderbeekzone I geldt) en Molweg I. Het is de bedoeling om de bouwvlakken binnen de bestemming ‘Wonen’ aan te passen. Bouwen binnen bouwvlakken geldt dan alleen voor de hoofdbebouwing.

Parapluherziening Parkeernormen

Het betreft de plangebieden van 125 geldende bestemmingsplannen. Het is de bedoeling om de gemeentelijke ‘Nota Parkeernormen’ te implementeren in de regels van deze bestemmingsplannen.

Prinsenweg I

Het perceel Prinsenweg ten westen van nummer 1in Voorthuizen. Het is de bedoeling om realisering van een woning mogelijk te maken.

Stationsweg XIII

Het perceel Stationsweg 117 in Barneveld. Het is de bedoeling om revitalisatie, vernieuwbouw en herinrichting van een parkeerterrein mogelijk te maken.

 

Barneveld, 21 september 2017.

Naar boven