Inspraakbesluit Ontwerp Economische Visie Nieuwegein

 

In 2017 is de ontwerp Economische Visie Nieuwegein opgesteld. Het college van Burgemeester en Wethouders heeft op 29 augustus 2017 besloten de ontwerp Economische Visie Nieuwegein ter inspraak voor te leggen conform de inspraakverordening Nieuwegein en de procedure van afdeling 3.4 van de Algemene Wet bestuursrecht. De ontwerp Economische Visie Nieuwegein ligt twee weken ter inzage, van 6 september 2017 tot en met 20 september 2017.

Wilt u meer informatie?

De ontwerp Economische Visie Nieuwegein kan men inzien bij de receptiebalie op de 1e etage van het Stadshuis aan het Stadsplein 1 te Nieuwegein (3431 LZ). U kunt daar iedere werkdag van 08.30 uur tot 17.00 uur zonder afspraak terecht en vragen naar het gewenste stuk.

Ook kan de ontwerp Economische Visie digitaal worden ingezien via de volgende internetlink: www.ikbennieuwegein.nl/economischevisie (bij achtergronddocumentatie).

Wilt u een zienswijze indienen?

In de periode dat het ontwerpbesluit ter inzage ligt, mag iedereen op het ontwerpbesluit reageren. Zo´n reactie heet een zienswijze en kan zowel schriftelijk als mondeling worden ingediend. Uw schriftelijke zienswijze richt u aan Burgemeester en wethouders van Nieuwegein, t.a.v. afdeling Ruimtelijk Domein, Postbus 1, 3430 AA Nieuwegein. Voor het geven van een mondelinge zienswijze kunt u van 08.30 uur tot 17.00 uur contact opnemen via ons Klant Contact Centrum, tel. 14 030 of via e-mailadres gemeente@nieuwegein.nl. U wordt dan uitgenodigd voor een gesprek. Het verslag van dat gesprek vormt vervolgens uw zienswijze. Na afloop van de terinzagelegging neemt de gemeente een definitief besluit waarvan indieners van zienswijzen een afschrift krijgen.

Naar boven