Voorontwerpbestemmingsplan Hoogmadese Wetering Hoogmade

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken, op grond van artikel 1.3.1. Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend dat voor het gebied Hoogmadese Wetering (perceel WBG00D149) te Hoogmade een bestemmingsplan wordt voorbereid. Het voornemen is om 32 tot maximaal 40 woningen toe te voegen aan de noordwestelijke rand van het dorp Hoogmade. De ontwikkeling bestaat uit een noordelijk deel en een wat groter, zuidelijk gelegen bouwblok.

Ter inzage

Het voorontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende stukken liggen vanaf 2 februari 2017 t/m 15 maart 2017 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. Het bestemmingsplan is op www.ruimtelijkeplannen.nl met IMRO-nummer NL.IMRO.1884.BPHoogmadeseW-VOO1 in te zien. Verder kan het voorontwerp worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis.

Inspraakreactie

Tijdens de termijn van de terinzagelegging kan een ieder (bij voorkeur schriftelijk) een inspraakreactie over het voorontwerp indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Kaag en Braassem. Als u van de mogelijkheid gebruik wilt maken om mondelinge reactie in te brengen, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Kaag en Braassem.

Vervolg procedure

Na het beoordelen van de eventuele inspraakreacties en uitkomsten van het overleg met andere overheden, in het kader van artikel 3.1.1 van het Bro, wordt het ontwerpbestemmingsplan opgesteld en ter inzage gelegd. Op dat moment bestaat de mogelijkheid schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar te maken. Na behandeling van de eventuele zienswijzen stelt de gemeenteraad het bestemmingsplan vast, waarna vervolgens beroepsmogelijkheden openstaan bij de Afdeling bestuursrecht van de Raad van State tegen de vaststelling.

Algemene informatie

Als u nog vragen heeft naar aanleiding van dit bestemmingsplan dan kunt u contact opnemen met een van onze klantadviseurs, tel. 071-3327272, e-mail info@kaagenbraassem.nl. Indien u een toelichting wenst is een afspraak noodzakelijk.

Naar boven