Wijziging CAR-UWO met betrekking tot de nieuwe collectieve zorgverzekering, gemeente Waterland

Op 17 januari 2017 heeft het College van B&W de wijzigingen in de CAR-UWO met betrekking tot de nieuwe collectieve zorgverzekering, toepassing van hoofdstuk 3 op het brandweerpersoneel en de technische wijzigingen als gevolg van invoering van het individueel keuzebudget vastgesteld.

Deze besluiten treden in werking op de dag na bekendmaking en werken terug tot en met 1 januari 2017.

 

De integrale tekst van de CAR-UWO vindt u onderaan dit elektronisch gemeenteblad. Daarnaast kunt u de CAR-UWO vinden op www.waterland.nl via "bestuur en organisatie" en "wet- en regelgeving"'. U kunt ook kijken op www.overheid.nl. Daarnaast ligt de regeling ter inzage tijdens de openingstijden van het gemeentehuis en ontvangt u op verzoek een afschrift.

 

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Waterland,

 

overwegende dat lokale vaststelling van de wijziging in de CAR-UWO als gevolg van de nieuwe collectieve zorgverzekering noodzakelijk is;

 

gelet op de artikelen 139 en 160 van de Gemeentewet,

 

BESLUIT:

vast te stellen de navolgende wijziging van de CAR-UWO gemeente Waterland conform ECWGO/ U201601499 Lbr:16/089 CvA/LOGA 16/20;

ARTIKEL I  

  • A.

    Artikel 3:25, eerste lid, komt te luiden:

    • 1.

      De ambtenaar heeft recht op een tegemoetkoming in zijn ziektekosten als hij één van de volgende aanvullende zorgverzekeringen heeft: Extra Zorg 3 of 4 bij IZA, Plus Collectief of Top Collectief bij CZ, Collectief Aanvullend 3 of 4 bij Menzis.

ARTIKEL II  

Dit besluit treedt in werking op de dag na bekendmaking en werkt terug tot en met 1 januari 2017.

 

Aldus besloten in de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Waterland, gehouden op 17 januari 2017.

Het college voornoemd,

mr. N. van Ginkel MPM

algemeen directeur/gemeentesecretaris

L. Bromet

locoburgemeester

Naar boven