Ontwerpbestemmingsplan 'Ceder 5 Best'

Burgemeester en wethouders van de gemeente Best maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Ceder 5 Best’ met de bijbehorende bijlagen van 26 juli 2017 tot en met 5 september 2017 ter inzage is gelegd. Het ontwerpbestemmingsplan kan worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Best en is digitaal beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0753.bpCeder5Best-ON01. Een link naar deze site is tevens opgenomen op www.gemeentebest.nl/overzicht-bestemmingsplannen.

Het bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken zijn opgesteld ten behoeve van de bouw van een woning op het perceel aan Ceder 5, op de hoek van Ceder en Salderes, aan de zuidzijde van Salderes.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt op grond van artikel 3.8, 1e lid Wet ruimtelijke ordening vanaf 26 juli 2017 gedurende zes weken ter inzage. In deze periode is het voor iedereen mogelijk om een zienswijze in te dienen tegen het ontwerpbestemmingsplan. Een zienswijze kan op twee manieren kenbaar gemaakt worden. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Best, Postbus 50, 5680 AB Best. Het mondeling indienen van een zienswijze is ook mogelijk. Hiertoe dient u tijdig, uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te maken met de behandelend ambtenaar via telefoonnummer 14 0499. Een zienswijze indienen via email is niet mogelijk.

 

Best, 25 juli 2017

Burgemeester en wethouders gemeente Best

Naar boven