Ontwerp-saneringsprogramma wegverkeerslawaai JC Kapteynlaan

Sommige woningen die in 1986 blootstonden aan een hoge geluidbelasting door wegverkeerslawaai vallen onder de saneringsregeling van de Wet geluidhinder. Dit geldt o.a. voor 87 woningen vanwege het wegverkeerslawaai van de JC Kapteynlaan. Burgemeester en wethouders hebben een Ontwerp-saneringsprogramma gemaakt met maatregelen om de geluidbelasting in deze woningen te verminderen, zoals het toepassen van stil asfalt. Het programma ligt de komende weken ter inzage. Na de inspraakperiode zullen burgemeester en wethouders het Saneringsprogramma definitief vaststellen en indienen bij de Minister van Infrastructuur en Milieu.

Het Ontwerp-saneringsprogramma ligt met ingang van donderdag 13 juli 2017 gedurende zes weken ter inzage bij het gemeentelijke Loket Bouwen en Wonen, Harm Buiterplein 1, open op werkdagen van 09.00-13.00 uur (en op afspraak van 14.00-17.00 uur).

Tot en met 24 augustus 2017 kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling een zienswijze over het Ontwerp-saneringsprogramma naar voren brengen bij Burgemeester en wethouders, Postbus 7081, 9701 JB Groningen. Wilt u mondeling een zienswijze naar voren brengen, dan kunt u een afspraak maken via telefoon 14 050. Dit nummer kunt u ook bellen voor verdere informatie over dit onderwerp.

Groningen, 12 juli 2017

Naar boven