Rectificatie

Kennisgeving op grond artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening en de inspraakverordening

Voorontwerp Bestemmingsplan Ravenswade e.o. gemeente Nieuwegein

Bestemmingsplan in voorbereiding

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nieuwegein maken overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend dat het voornemen bestaat om een bestemmingsplan als bedoeld in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening voor te bereiden voor het plangebied Ravenswade e.o.. Hiervoor is een voorontwerpbestemmingsplan opgesteld.

Met ingang van maandag 3 juli 2017 tot en met maandag 17 juli 2017 ligt voor een ieder ter inzage:

-Het Voorontwerp Bestemmingsplan Ravenswade e.o.

Het Bestemmingsplan voorziet in verkeerskundige maatregelen die het mogelijk maken om ca 140.000 m2 bruto-vloeroppervlakte toe (bvo) te voegen aan het plangebied. De verkeersmaatregelen maken ook ca. 16.000 m2 bvo ontwikkelruimte voor bedrijven elders in de Liesbosch mogelijk. Na dit Voorontwerp volgt een Ontwerp Bestemmingsplan en vervolgens de vaststelling van het Bestemmingsplan.

Inzage van bovengenoemde stukken is digitaal mogelijk:

  • -

    het voorontwerpbestemmingsplan op www.ruimtelijkeplannen.nl met de naam Ravenswade e.o. en planid: NL.IMRO.0356.BPLI2017HER001-VO01 en op de gemeentelijke website www.nieuwegein.nl/bestemmingsplannen

  • -

    de overige besluiten op de gemeentelijke website www.nieuwegein.nl/

Daarnaast is inzage mogelijk bij de receptie van het stadshuis, Stadsplein 1 te Nieuwegein.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder een inspraakreactie tegen de voorontwerpbestemmingsplannen indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Nieuwegein:

  • -

    schriftelijk, Postbus 1, 3430 AA Nieuwegein, onder vermelding van zienswijze Voorontwerp Bestemmingsplan Ravenswade e.o. of

  • -

    mondeling op afspraak bij de mevrouw K. van Rooijen, telefoonnummer (030) 6071447; of

  • -

    digitaal met het formulier “Inspraak ruimtelijk plan(nen)”, https://tripleforms.nieuwegein.nl/formulier/scInspraak.aspx.

Naar boven