Verkeersbesluit diverse verkeersmaatregelen Belvédèrelaan en Duiker

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het volgende verkeersbesluit is genomen:

Diverse verkeersmaatregelen op Belvédèrelaan en Duiker ter hoogte van parkeerterrein winkelcentrum Stadshagen op 22 juni 2017 onder nummer Z170616_0004, betreffende o.a. het verleggen van de toegang naar het parkeerterrein van winkelcentrum Stadshagen van de Belvédèrelaan naar de Duiker, de aanleg van een in twee richtingen te berijden fietspad langs de Duiker, het verleggen van de grens van de 30 km/uur-zone, het aanwijzen van een laad- en losgelegenheid op het parkeerterrein en het instellen en opheffen van voorrangsregelingen. Door deze maatregel wordt de kruising Belvédèrelaan-Duiker, inclusief fietsoversteek opgeheven en worden fietsers en motorvoertuigen op dit punt van elkaar gescheiden zodat de situatie voor met name fietsers overzichtelijker en veiliger wordt.

Dit besluit ligt van 26 juni 2017 tot en met 7 augustus 2017 ter inzage bij het Stadskantoor, Lübeckplein 2, Zwolle (voor tijdstip zie rubriek ‘adressen en openingstijden’ via www.zwolle.nl ). Het besluit is tevens in te zien in de Staatscourant (www.officielebekendmakingen.nl/staatscourant).

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na publicatiedatum bezwaar maken bij ons college van burgemeester en wethouders. Hiervoor dient een bezwaarschrift te worden ingediend dat naam en adres, dagtekening, kenmerk of omschrijving van het besluit en de gronden van het bezwaar moet bevatten. Mits tijdig bezwaar is gemaakt, kan aan de voorzieningenrechter van de rechtbank Overijssel, locatie Zwolle, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle, worden verzocht om met betrekking tot het besluit een voorlopige voorziening te treffen. Een bezwaarschrift kan door inwoners van de gemeente Zwolle ook digitaal worden ingediend. Ga naar www.zwolle.nl/bezwaarindienen. Hier treft u alle informatie aan. Voor het digitaal indienen van een bezwaarschrift heeft u een DigiD inlogcode nodig.

Naar boven