Ontwerp hogere waarden geluid De Nieuwpoort, gemeente Alkmaar

Hogere waarden geluid

Overeenkomstig de Wet geluidhinder maken Burgemeester en wethouders van Alkmaar bekend dat zij een hogere waarde voor de ten hoogst toelaatbare geluidsbelasting ten gevolge van wegverkeerslawaai willen vaststellen van 49 dB voor alle appartementen gelegen op de 3e verdieping en grenzend aan de zuidwestgevel aan de zijde van de Prins Alexanderstraat binnen het bestemmingsplan ‘De Nieuwpoort’ aan de Prins Alexanderstraat 25 te Alkmaar.

 

Inzage

Het ontwerpbesluit hogere waarden geluid ligt samen met het akoestisch onderzoek voor een ieder gedurende zes weken ter inzage met ingang van donderdag 15 juni 2017 tot en met woensdag 26 juli 2017 bij de servicebalie Vergunningen- en subsidieverlening van het Stadskantoor aan het Mallegatsplein 10 te Alkmaar. De servicebalie werkt alleen op afspraak. U kunt een afspraak maken met de servicebalie via www.alkmaar.nl of via telefoonnummer 14 072.

 

Zienswijzen

Ten aanzien van het ontwerpbesluit hogere waarden geluid kunt u gedurende bovengenoemde termijn schriftelijk of mondeling zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders. De schriftelijke reactie kan worden gestuurd aan het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. Backoffice/Ruimtelijke Plannen, Postbus 53, 1800 BC Alkmaar.

 

Burgemeester en wethouders van Alkmaar.

 

Naar boven