Bekendmaking verleende Omgevingsvergunning Emmastraat 50 (KRO)

 

Burgemeester en wethouders van Hilversum maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor het bouwen van een woongebouw met 85 woningen en een ondergrondse parkeergarage op de locatie Emmastraat 50 (KRO) te Hilversum.

Aanvraag en plan

23 december 2014 is een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De aanvraag ziet op het bouwen van een woongebouw met 85 appartementen en een ondergrondse parkeergarage, het gedeeltelijk slopen en veranderen van een rijksmonument, het verbouwen en wijzigen van het gebruik van een bestaand gebouwdeel, het vellen van bomen en het aanleggen van een uitrit. De aanvraag en de ontwerpbeschikking hebben van donderdag 1 oktober 2015 tot vrijdag 13 november 2015 ter inzage gelegen. Gedurende bovengenoemd tijdvak zijn 6 zienswijzen ingediend op de ontwerpbeschikking bij het college. De verleende beschikking verschilt van de ontwerpbeschikking ten aanzien van de parkeerbalans, ontwerp ondergrondse parkeergarage en bomenrapportage.

Reageren

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u hiertegen in beroep gaan. Een belanghebbende kan binnen 6 weken (van donderdag 28 januari tot vrijdag 11 februari 2016) na de bekendmaking van dit besluit beroep instellen bij de rechtbank Midden-Nederland (sector Bestuursrecht, postbus 16005, 3500 DA Utrecht). In het beroepschrift moeten in ieder geval vermeld worden: uw naam, adres, een omschrijving van het besluit en de redenen waarom u het niet eens bent met het besluit. Voeg, als u dat heeft, een kopie toe van het besluit.

Wilt u de uitspraak op uw beroep niet afwachten?

Als u in beroep gaat, blijft ons besluit in ieder geval geldig totdat er een uitspraak gedaan is over het besluit door de rechter. Wilt u deze uitspraak niet afwachten en snel duidelijkheid? Vraag dan de voorzieningenrechter om een voorlopige voorziening. Dit betekent dat de rechter snel naar uw verzoek kijkt en alvast een voorlopige uitspraak doet.

Naar boven