Melding Boottrailer met houten zeiljacht thv de Energiestraat 1 te Naarden

Informatie:

Voor informatie kunt u op werkdagen, telefonisch of door middel van een baliebezoek op het gemeentehuis, contact opnemen met de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving op telefoonnummer 035 207 08 84.

Openingstijden: maandag zonder afspraak tussen 8.30 – 13.00 uur, op afspraak via gooisemeren.nl dinsdag t/m donderdag tussen 08.30 – 17.00 uur en vrijdag tussen 8.30 – 13.00 uur.

Melding Boottrailer met houten zeiljacht thv de Energiestraat 1 te Naarden

Nabij de kade van de draaikom te Naarden, gelegen tegenover de Energiestraat 1, staat al enige tijd een boottrailer met daarop een houten zeiljacht.

Omdat de eigenaar van de trailer en de boot niet te traceren is, hebben de BOA’s  de boot en de trainer voorzien van een waarschuwingssticker met daarop de sommatie om de trailer en de boot van de openbare weg te verwijderen. Tot op heden is daaraan nog niet voldaan.

Aangezien de boot en de trailer inmiddels langer dan 3 dagen op de openbare weg staan, wordt artikel 5:6 van de Algemene plaatselijke verordening van de gemeente Gooise Meren overtreden.

De eigenaar van bovenstaande zaken wordt gesommeerd om de trailer en de boot binnen 7 dagen na de dag van publicatie van deze advertentie van de openbare weg te verwijderen. Als daaraan géén gevolg wordt gegeven zullen de trailer en de boot van gemeentewege worden verwijderd.

 

Gemeente Gooise Meren, 6 april 2016

Naar boven