Referendabel besluit beheersverordening Stadscentrum

De gemeenteraad heeft op 29 februari 2016 besloten dat over het volgende besluit zijnde een verordening een referendum kan worden gehouden.

  • -

    Beheersverordening ‘Stadscentrum’

  • Inwerkingtreding: 29 februari 2016

 

Referendum aanvragen

Een referendabel besluit houdt op basis van de Referendumverordening in dat als u het niet eens bent met dit besluit van de gemeenteraad u als kiesgerechtigde inwoner van Wageningen binnen drie weken na deze bekendmaking met een geldig legitimatiebewijs een verzoek kunt indienen om hierover een referendum te houden. Het kan zijn dat naar aanleiding van het resultaat van het referendum de raad het besluit uiteindelijk intrekt. De inwerkingtreding per 29 februari 2016 is van belang voor het kunnen blijven bieden van een actueel planologisch toetsingskader. Om deze reden wordt de spoedprocedure conform art. 10 van de Referendumverordening Wageningen 2006 gevolgd.

 

Inzage

De beheersverordening wordt met deze elektronische publicatie bekendgemaakt en tevens ter inzage gelegd. Zij wordt daarnaast met ingang van deze bekendmaking zes weken ter inzage gelegd bij Publiekszaken, Olympiaplein 1. Publiekszaken is op werkdagen geopend van 8:30 uur tot 12:30 uur. ’s Middags kunnen de stukken op afspraak worden ingezien.

 

Website

De beheersverordening is electronisch te raadplegen op www.overheid.nl, www.wageningen.nl/bestemmingsplannen en via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer van de verordening is NL.IMRO.0289.0043BVstadscentrum-VSG1.

 

Bezwaar

Indien u van mening bent dat de gemeenteraad onterecht heeft besloten over de referendabiliteit van het bovengenoemde raadsbesluit kunt u hiertegen binnen zes weken na deze bekendmaking een bezwaarschrift indienen bij de gemeenteraad, Postbus 1, 6700 AA Wageningen of via www.wageningen.nl.

 

Inwerkingtreding

Het hier genoemde referendabele besluit is met terugwerkende kracht in werking getreden op 29 februari 2016.

 

Naar boven