Verkeersbesluit Meeleweg en Markteweg: instellen doorgangsregeling ter hoogte van viaducten over de A28

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het volgende verkeersbesluit is genomen:

Meeleweg en Markteweg op 19 december 2016 onder nummer Z161219_0003, betreffende het instellen van doorgangsregelingen ter hoogte van de A28. Geconstateerd is dat beide viaducten te smal zijn voor het passeren van tegemoetkomende voertuigen. Zowel op de Meeleweg als op de Markteweg komt een doorgangsregeling ter hoogte van beide viaducten waarbij het voor bestuurders komende vanuit oostelijke richting verboden is door te gaan bij nadering van verkeer uit tegengestelde richting. De verkeersmaatregel wordt door het plaatsen van borden model F5 en F6 van Bijlage 1 van het RVV 1990 aangegeven.

Dit besluit ligt van 22 december 2016 tot en met 2 februari 2017 ter inzage bij het Stadskantoor, Lübeckplein 2, Zwolle (voor tijdstip zie rubriek ‘adressen en openingstijden’ via www.zwolle.nl). Het besluit is tevens in te zien in de Staatscourant (www.officielebekendmakingen.nl/staatscourant).

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na publicatiedatum bezwaar maken bij ons college van burgemeester en wethouders. Hiervoor dient een bezwaarschrift te worden ingediend dat naam en adres, dagtekening, kenmerk of omschrijving van het besluit en de gronden van het bezwaar moet bevatten. Mits tijdig bezwaar is gemaakt, kan aan de voorzieningenrechter van de rechtbank Overijssel, locatie Zwolle, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle, worden verzocht om met betrekking tot het besluit een voorlopige voorziening te treffen. Een bezwaarschrift kan door inwoners van de gemeente Zwolle ook digitaal worden ingediend. Ga naar www.zwolle.nl/bezwaarindienen. Hier treft u alle informatie aan. Voor het digitaal indienen van een bezwaarschrift heeft u een DigiD inlogcode nodig.

 

Naar boven