Verleende APV vergunningen

De burgemeester / het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Gooise Meren, ieder voor zover bevoegd, maken bekend de volgende vergunning(en)/ontheffing(en) te hebben verleend voor:

Ontheffing Sluitingsuur Party centrum de Rijksweg te Muiden

De burgemeester maakt bekend dat zij op grond van artikel 2:29 van de Algemene Plaatselijke Verordening een Ontheffing Sluitingsuur heeft verleend aan Party centrum de Rijksweg voor de onderstaande dagen en uren.

1 januari tot en met 31 december

- zaterdag van 21.00 uur tot 03.00 uur (nacht van vrijdag op zaterdag)

- zondag van 21.00 tot 04.00 uur (nacht van zaterdag op zondag)

De ontheffing is voor onbepaalde tijd verleend.

(Verzonden: 5 december 2016)

 

Bezwaar:

Tegen de verleende vergunning kunt u op grond van de Algemene wet bestuursrecht een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift moet schriftelijk, gemotiveerd en ondertekend ingediend worden binnen zes weken na de bekendmaking van de vergunning aan de aanvrager bij burgemeester en wethouders, postbus 6000, 1400 HA Bussum. De werking van de verleende vergunning wordt door het indienen van een bezwaarschrift niet geschorst. Een bezwaar tegen een horecavergunning richt u uitsluitend aan de burgemeester.

Voorlopige Voorziening:

Wanneer u de werking van de vergunning wilt laten schorsen, dan kunt u bij de Rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, postbus 16005, 3500 DA Utrecht, een verzoek om een voorlopige voorziening aanvragen. Voor het behandelen van een dergelijk verzoek wordt door de rechtbank griffie recht geheven. Wanneer de voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt de beschikking pas in werking nadat hierover door de Voorzieningenrechter een beslissing is genomen.

 

G emeente Gooise Meren , 16 december 2016

Naar boven