Publicatie i.v.m. WET GELUIDHINDER De Stok 6 te Roosendaal

Burgemeester en wethouders maken onder verwijzing naar artikel 83 van de Wet geluidhinder bekend, dat zij voornemens zijn om verband houdend met de voorgenomen realisering van een bedrijfswoning bij de sauna aan De Stok 6 hogere geluidbelasting vast te stellen dan de daarvoor geldende voorkeursgrenswaarde, die is neergelegd in de Wet geluidhinder (nl. 48 dB voor wegverkeerslawaai).

Het verzoek met de bijbehorende stukken ligt met ingang van woensdag 27 juli 2016 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij de Informatiebalie van het stadskantoor, Stadserf 1 in Roosendaal.

Voor inlichtingen kan men zich wenden tot de Informatiebalie, gevestigd in de hal van het Stadskantoor of tot Catelijne Zantboer van de afdeling ontwikkeling, tel. 579 498 of e-mail c.zantboer@roosendaal.nl.

Gedurende deze termijn bestaat voor een ieder de gelegenheid om schriftelijk een zienswijze ter kennis te brengen aan burgemeester en wethouders. Desgewenst kunt u uw mondelinge reacties gedurende voornoemde termijn kenbaar maken aan Catelijne Zantboer.

 

Roosendaal, 25 juli 2016

Naar boven