Reglement voor uitgifte van exploitatievergunningen voor passagiersvaart voor het Amsterdamse binnenwater voor de uitgifteronde 2016 voor het segment Bemand Groot (3B, 2016, 154)

 

Afdeling 3B

Nummer 154

Publicatiedatum 19 juli 2016

Onderwerp

Reglement voor uitgifte van exploitatievergunningen voor passagiersvaart voor het Amsterdamse binnenwater voor de uitgifteronde 2016 voor het segment Bemand Groot

Burgemeester en wethouders van Amsterdam

Brengen ter algemene kennis dat zij in hun vergadering van 12 juli 2016 hebben besloten:

vast te stellen het Reglement voor uitgifte van exploitatievergunningen voor passagiersvaart voor het Amsterdamse binnenwater voor de uitgifteronde 2016 voor het segment Bemand Groot.

Met dit besluit heeft het college definitief het uitgiftereglement vastgesteld voor de herverdeling van exploitatievergunningen passagiersvaartuigen in het segment Bemand Groot voor vergunninggebied 1, 2020-2030. De volledige tekst van het uitgiftereglement met de daarbij behorende bijlagen staat in de externe bijlage.

In het uitgiftereglement staan de ‘spelregels’ voor de herverdeling, zowel inhoudelijk als qua procedure en organisatie beschreven. In het reglement is het door de raad (22 juni 2016) aangenomen amendement (Gemeenteblad 2016, afd. 1, nr 749) verwerkt, alsmede de op het uitgiftereglement betrekking hebbende moties.

Burgemeester en wethouders voornoemd,

E.E. van der Laan, burgemeester A.H.P. Van Gils, secretaris

Naar boven