Ontwerpbestemmingsplan 1e partiële herziening Overstad, Alkmaar
Burgemeester en wethouders van Alkmaar maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan 1e partiële herziening Overstad in ontwerp ter inzage ligt.
 
Het gebied waarop het ontwerpbestemmingsplan betrekking heeft, wordt begrensd door aan de noordzijde de Zijperstraat, aan de oostzijde de Koedijkerstraat, aan de zuidzijde de Pettemerstraat en aan de westzijde de Noorderkade.
 
De partiële herziening van het bestemmingsplan Overstad voorziet niet in nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden maar in een gewijzigde kaderstelling ten aanzien van woningbouw op Overstad. Als gevolg van de voorliggende partiële herziening wordt de functie wonen op het voormalige Vegro-terrein en het Karwei-terrein in basis uitgesloten.
 
Het ontwerpbestemmingsplan 1e partiële herziening Overstad ligt voor een ieder gedurende zes weken met ingang van donderdag 3 augustus 2015 tot en met woensdag 14 oktober 2015 ter inzage bij de servicebalie Vergunning & subsidieverlening van het Stadskantoor aan het Mallegatsplein 10 te Alkmaar. De servicebalie werkt alleen op afspraak. U kunt een afspraak maken via www.alkmaar.nl of via telefoonnummer 14 072.
 
Daarnaast kunt u het bestemmingsplan langs elektronische weg inzien via onze internetpagina www.alkmaar.nl/inzage of via www.ruimtelijkeplannen.nl (onder de vermelding Alkmaar, Overstad) of via de link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0361.PH00101-0201.
 
Ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan kan een ieder gedurende bovengenoemde termijn schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad.
Reacties kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. vakgroep Ruimtelijke Plannen, Postbus 53, 1800 BC Alkmaar.
 
Burgemeester en wethouders van Alkmaar
Naar boven