Ontwerpbestemmingsplan 1e partiële herziening Vroonermeer Noord, Alkmaar
Burgemeester en wethouders van Alkmaar maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan 1e partiële herziening Vroonermeer Noord in ontwerp ter inzage ligt.
 
Het gebied waarop het ontwerpbestemmingsplan betrekking heeft, wordt begrensd door aan de noordzijde De Helling, aan de oostzijde de Vronermeerweg, aan de zuidzijde De Keesman en aan de westzijde de provinciale weg N245.
 
De partiële herziening van het bestemmingsplan Vroonermeer Noord voorziet in het mogelijk maken van maximaal 90 extra woningen, zodat in totaal maximaal 750 woningen in het plangebied gerealiseerd kunnen worden. Daarnaast worden een aantal wijzigingen opgenomen ter vergroting van de flexibiliteit van het bestemmingsplan en in relatie tot nieuwe wetgeving voor vergunningsvrij bouwen.
 
Het ontwerpbestemmingsplan 1e partiële herziening Vroonermeer Noord ligt voor een ieder gedurende zes weken met ingang van donderdag 11 juni 2015 tot en met woensdag 22 juli 2015 ter inzage bij de servicebalie Vergunning- & subsidieverlening van het Stadskantoor aan het Mallegatsplein 10 te Alkmaar. De servicebalie werkt alleen op afspraak. U kunt een afspraak maken via www.alkmaar.nl of via telefoonnummer 14 072.
 
Daarnaast kunt u het bestemmingsplan langs elektronische weg inzien via onze internetpagina www.alkmaar.nl/inzage of via www.ruimtelijkeplannen.nl (onder de vermelding Alkmaar, Vroonermeer Noord) of via de link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.03610000PH001000201-
 
Ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan kan een ieder gedurende bovengenoemde termijn schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad.
Reacties kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. vakgroep Ruimtelijke Plannen, Postbus 53, 1800 BC Alkmaar.
 
Burgemeester en wethouders van Alkmaar
 
 
Naar boven