Rampbestrijdingsplan Chemiepark Delfzijl
Het bestuur van Veiligheidsregio Groningen heeft, op grond van artikel 17 Wet veiligheidsregio’s (Wvr), het voornemen een rampbestrijdingsplan voor het Chemiepark Delfzijl vast te stellen. Dit rampbestrijdingsplan beschrijft de wijze waarop alle partijen van Veiligheidsregio Groningen samen met de bedrijven Akzo Nobel Chemicals B.V., BioMCN, ChemCom Industries B.V., Delamine B.V., Delesto, Falck Fire Services B.V., JPB Logistics B.V., Lubrizol Advance Materials Resin B.V., SGS, Stork en Teijin Aramid B.V. in voorkomend geval een ernstige gebeurtenis bestrijden op het terrein van het Chemiepark Delfzijl.
Ter inzage
Het ontwerp-rampbestrijdingsplan ligt vanaf 5 maart 2015 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Delfzijl. U kunt hiervoor een afspraak maken bij het Klant Contact Centrum via www.delfzijl.nl, telefoonnummer 140596 of bij de receptie. Tijdens de genoemde periode kunt u zienswijzen indienen bij het bestuur van de Veiligheidsregio Groningen, postbus 66, 9700 AB Groningen.
Voorlichtingsavond
Bij voldoende belangstelling vindt er op 13 april, 19.00 uur een voorlichtingsavond plaats in het gemeentehuis te Delfzijl. Tijdens deze voorlichtingsavond wordt het 'ontwerp-rampbestrijdingsplan Chemiepark Delfzijl ' toegelicht en is het mogelijk om van gedachten te wisselen over de inhoud.
Heeft u hiervoor belangstelling? Meldt u dan vóór 7 april aan.
Informatie
Heeft u vragen of opmerkingen? Of wilt u zich aanmelden voor de voorlichtingsavond? Neem dan contact op met de heer J. de Boer en/of de heer M. Heemskerk, Vakspecialisten Expertise van Veiligheidsregio Groningen, via telefoonnummer (088) 162 50 00.
Naar boven