Nieuwe aanvraag omgevingsvergunning, het gewijzigd uitvoeren van commerciele ruimten van een eerder vergund bouwplan voor de bouw van winkels, woningen en een parkeergarage (Entreegebouw), Vredenburgplein, Vredenburgkade te Utrecht, HZ_WABO-15-04817
Vredenburgplein, Vredenburgkade te Utrecht
HZ_WABO-15-04817
Het gewijzigd uitvoeren van commerciele ruimten van een eerder vergund bouwplan voor de bouw van winkels, woningen en een parkeergarage (Entreegebouw)
Datum ontvangst aanvraag: 17-02-2015
 
U kunt de aanvraag en bijbehorende stukken inzien. De stukken liggen, tenzij anders wordt aangegeven, digitaal ter inzage bij balie 28 op de 5e verdieping van het Stadskantoor, Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht. Voor meer informatie: www.utrecht.nl/baliebwo.
Indien u op de aanvraag wilt reageren dan kunt u een e-mail sturen aan vooroverleg@utrecht.nl, onder vermelding van het kenmerk van de ingediende aanvraag. Vermeldt u daarbij uw naam, adres, telefoonnummer en het betreffende kenmerk. Mocht u willen reageren op een ingekomen aanvraag, doet u dat dan zo spoedig mogelijk aangezien wij gehouden zijn aan wettelijke beslistermijnen. 
 
Naar boven