Gemeente Nissewaard: Procedure zienswijze windmolens verlengd

Vanwege een foutieve kaart in het startdocument planMER heeft de provincie Zuid-Holland bekend gemaakt dat de zienswijzeprocedure voor de plaatsing van windmolens bij een drietal locaties, waaronder de locatie Halfweg in gemeente Nissewaard, met vier weken is verlengd tot en met 12 januari 2016. De publicatie van de provincie heeft 9 december 2015 in de Botlek1 gestaan. Er is ook een nieuwe formele bekendmaking op op 14 december 2015 op www.officielebekendmakingen.nl verschenen in Staatscourant, 2015, 46048.

Aanleiding

In het vastgestelde Startdocument planMER staat de verkeerde locatie voor Halfweg vermeld, maar op de webpagina www.zuid-holland.nl/locatieswindenergie staat de gecorrigeerde kaart. De nieuwe aanduiding van Halfweg is onlangs ook al op kaarten getoond tijdens de informatieavonden in Spijkenisse en Hellevoetsluis. De verlenging geldt dus op Voorne-Putten alleen voor zienswijzen die betrekking hebben op locatie Halfweg en niet voor de andere onderzoekslocaties. Daarvoor gold de oorspronkelijke termijn tot en met 14 december 2015.

Reageren

U kunt tot en met 12 januari 2016 uw reactie (zienswijze) over de opzet van het milieueffectonderzoek voor de locatie Halfweg in Spijkenisse indienen. Doe dat per brief of e-mail. Vermeld daarin:

  • de datum van de brief

  • uw naam en adres

  • uw bezwaren

  • het nummer van de Staatscourant(prb-2015-46048)

Onderteken het bezwaarschrift en stuur het naar:

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland

t.a.v. mw. H. Maagdenberg afdeling Ruimte, Wonen en Bodem

Postbus 90602

2509 LP Den Haag

of via e-mail: windenergie@pzh.nl.

Meer weten?

Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met het Klant Contact Centrum via telefoonnummer: (070) 44 16 622 of e-mail: windenergie@pzh.nl of kijk op www.zuid-holland.nl/locatieswindenergie.

Naar boven