Boxtel werkt aan aanpassing bestemmingsplan De Groene Poort

Burgemeester en wethouders van Boxtel maken op grond van het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend dat de gemeente bezig is met het opstellen van een aanpassing van het bestemmingsplan voor De Groene Poort. Deze aanpassing van het plan maakt de uitbreiding mogelijk van het recreatieterrein voor onder meer de uitbreiding van het parkeerterrein en de vestiging van een horeca-uitgiftepunt met terras en voor een recreatief medegebruik van het bestaande bos

Ontwikkelingen in uw omgeving

De bedoeling van deze kennisgeving is om u vroegtijdig te attenderen op nieuwe plannen en ontwikkelingen in uw omgeving. De bestemmingsplannen zelf zijn nog in voorbereiding en daarom op dit moment nog niet beschikbaar.

Start officiële procedure

Zodra de officiële procedure voor een bestemmingsplan van start gaat, maken we dit bekend in deze gemeenterubriek en op de gemeentelijke website. Op dat moment krijgt u dan informatie over het plan, de wijze waarop u het plan kunt inzien en de wijze waarop u op het plan kunt reageren.

Wet geving

Op deze bekendmaking is onderstaande wetgeving van toepassing. Let op! De link naar de wetgeving hebben wij gemaakt op 14 december 2015. Als u op de link klikt, krijgt u dan ook de tekst te zien zoals deze op 14 december 2015 geldend was. Houd er rekening mee dat de wetgeving inmiddels aangepast kan zijn.

Via http://wetten.overheid.nl/zoeken kunt u de geldende wettekst vinden.

Van toepassing op deze bekendmaking is:

-Besluit ruimtelijke ordening, artikel 1.3.1

Naar boven