Standplaatsvergunning
 
Burgemeester en wethouders van Nijmegen maakt bekend dat zij een standplaatsvergunning heeft verleend als bedoeld in artikel 5.2.3 van de Algemene Plaatselijke Verordening te verlenen aan:
Ys72
Voor het innemen van een standplaats op de Frankrijkstraat in Lent op de woensdagochtend, donderdag, vrijdag en zaterdag en de Steenbokstraat in Nijmegen op de woensdagmiddag met een bakfiets van 2 m², uitsluitend voor de verkoop van schepijs en alcoholvrije dranken.
Inzage stukken
Stukken met betrekking tot deze aanvraag liggen zes weken ter inzage in de Stadswinkel bij het gemeentelijk informatiecentrum, Mariënburg 75.
In de Stadswinkel kunt u op werkdagen van 11.00 tot 17.00 uur en op donderdagavond tot 20.00 uur alleen nog op afspraak terecht. Zonder afspraak kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 11.00 uur gewoon binnenlopen bij de Stadswinkel.
Volgens artikel 6:4 van de Algemene wet bestuursrecht kunt u binnen zes weken na de publicatie van dit besluit een schriftelijk en gemotiveerd bezwaarschrift indienen op het adres, postbus 9105, 6500 HG Nijmegen.
Naar boven