Boxtel werkt aan Bestemmingsplan Nergena ongenummerd
Burgemeester en wethouders van Boxtel maken op grond van het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend dat de gemeente bezig is met het opstellen van een nieuw bestemmingsplan voor de locatie Nergena ongenummerd. Dit plan maakt de bouw mogelijk van een Ruimte-voor-Ruimte woning op die locatie.
Ontwikkelingen in uw omgeving
De bedoeling van deze kennisgeving is om u vroegtijdig te attenderen op nieuwe plannen en ontwikkelingen in uw omgeving. De bestemmingsplannen zelf zijn nog in voorbereiding en daarom op dit moment nog niet beschikbaar.
Start officiële procedure
Als de officiële procedure voor een bestemmingsplan van start gaat, maken we dit bekend in deze gemeenterubriek en op de gemeentelijke website. Op dat moment krijgt u dan informatie over het inzien van het plan en de wijze waarop u op het plan kunt reageren.
Wet- en regelgeving
Op deze bekendmaking is onderstaande wet- en regelgeving van toepassing. Let op! De link naar de wetgeving hebben wij gemaakt op 4 december 2014. Als u op de link klikt, krijgt u dan ook de tekst te zien zoals deze op 4 december 2014 geldend was. Houd er rekening mee dat de wetgeving inmiddels aangepast kan zijn.
Via http://wetten.overheid.nl/zoeken kunt u de geldende wettekst vinden.
Van toepassing op deze bekendmaking zijn:
Naar boven