Straatnaambesluit Kleine Schild en Korte Schild
Burgemeester en wethouders van Boxtel maken bekend dat zij op 21 oktober 2014 de straatnamen Kleine Schild en Korte Schild hebben vastgesteld.
De Kleine Schild en de Korte Schild zijn gelegen in de wijk Selissenwal in de gemeente Boxtel en vormen een verbinding tussen de Van Randerodestraat en Het Schild. Momenteel is het bouwplan voor de bouw van 30 woningen in uitvoering. 11 Voordeuren komen te liggen aan de nieuwe ‘dwarsstraatjes’. De kortste verbinding aan de zuidzijde wordt Korte Schild genoemd. De grotere verbinding aan de noordzijde wordt Kleine Schild genoemd.
Inzage
Het straatnaambesluit ligt met ingang van vrijdag 31 oktober 2014 ter inzage. Voor inzage kunt u een afspraak maken met het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer (0411) 65 52 49 of via e-mail afdeling.ro@boxtel.nl
Bezwaar
Nadat een besluit bekend gemaakt is, kan binnen een termijn van zes weken een bezwaarschrift worden ingediend door belanghebbenden. De bezwarentermijn begint op de dag nadat het besluit is bekendgemaakt. Het bezwaarschrift kunt u richten aan burgemeester en wethouders, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel. Een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking.
Voorlopige voorziening
Als er sprake is van een spoedeisende zaak, kunt u tegelijkertijd met uw bezwaar, een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Oost-Brabant, Sector Bestuursrecht, Postbus 90.125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. U kunt dit verzoek ook digitaal indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een DigiD (elektronische handtekening). Als u nog geen DigiD heeft kunt u deze aanvragen via www.digid.nl
Naar boven