Vastgesteld bestemmingsplan Roderweg 37a
Burgemeester en wethouders van Boxtel maken bekend dat met ingang van vrijdag 24 oktober 2014 tot en met vrijdag 5 december 2014 het vastgestelde bestemmingsplan Roderweg 37a ter inzage ligt. Deze bekendmaking vindt plaats op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.
I nhoud bestemmingsplan
Het plangebied is gelegen tussen de percelen Roderweg 37 en 39. Het bestemmingsplan maakt de bouw van een vrijstaande woning mogelijk.
Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan
Bij de vaststelling van het bestemmingsplan heeft de gemeenteraad ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan wijzigingen aangebracht. De wijzigingen vloeien voort uit de beantwoording van de zienswijzen en behelzen daarnaast ambtshalve aanpassingen ter verbetering van het plan.
Voor een volledig overzicht van de wijzigingen verwijzen wij u naar het raadsbesluit en de daarbij behorende stukken, in het bijzonder de ‘Nota van zienswijzen en wijzigingen’ waarin de wijzigingen zijn vermeld.
Inzage
Het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad en het bestemmingsplan kunt u met ingang van vrijdag 24 oktober 2014 inzien.
Het bestemmingsplan en het vaststellingsbesluit kunt u digitaal raadplegen via de landelijke sitewww.ruimtelijkeplannen.nl. Het bestemmingsplan Roderweg 37a is bekend onder nummer NL.IMRO.0757. BP07Roderweg37a-VST1.
Daarnaast kunt u het bestemmingsplan en het vaststellingbesluit inzien in de leeshoek van het gemeentehuis, ingang Markt, en in de bibliotheek aan de Burgakker 4. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en op woensdag en donderdag ook van 17.00 tot 19.30 uur.
Beroep
Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan kunt u beroep instellen wanneer u belanghebbende bent:
  • -
    en tijdig bij de gemeenteraad zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren heeft
    gebracht;
  • -
    en u redelijkerwijs niet kan worden verweten dat u geen zienswijzen naar voren heeft gebracht;
  • -
    en het beroep gericht is tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling van het
    bestemmingsplan heeft aangebracht.
Het beroep moet u schriftelijk instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA Den Haag. Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening bent u griffierecht verschuldigd.
Inwerkingtreding
Het besluit treedt in werking daags na afloop van de genoemde beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst de inwerkingtreding van de besluiten niet. Om de inwerkingtreding te schorsen, moet u naast het beroep ook een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA Den Haag. In dat geval treden de besluiten niet in werking, voordat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.
Wet- en regelgeving
Op deze bekendmaking is onderstaande wetgeving van toepassing.
 
Let op! De link naar de wet hebben wij gemaakt op 20 oktober 2014. Als u op de link klikt krijgt u dan ook de tekst te zien zoals deze op 20 oktober 2014 geldend was. Houd er rekening mee dat de wetgeving inmiddels aangepast kan zijn. Via http://wetten.overheid.nl/zoeken kunt u de geldende tekst vinden.
 
Boxtel, 22 oktober 2014
Burgemeester en wethouders van Boxtel
De burgemeester,
M.Buijs
De secretaris,
Drs. J. K. Fraanje
Naar boven