Wijziging Marktverordening Gouda 2009 i.v.m. intocht Sinterklaas op 15 november 2014
Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van24 september 2014  een wijziging op de Marktverordening 2009 heeft vastgesteld. De wijziging maakt het voor het college van burgemeester en wethouders mogelijk om de warenmarkt tijdens de landelijke intocht van Sinterklaas op 15 november 2014 te verplaatsen naar een andere locatie.
Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking op de dag na bekendmaking. 
 
Bezwaarmogelijkheid
Als u het niet eens bent met dit besluit dan kunt u op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na de dag van bekendmaking van dit besluit een bezwaarschrift indienen bij de gemeenteraad van Gouda. Het indienen van een bezwaarschrift schort de werking van dit besluit niet op. Het bezwaarschrift moet tenminste uw naam en adres bevatten, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen bezwaar wordt gemaakt en de gronden van het bezwaar en voorzien zijn van uw handtekening.
 
Voorts wordt u verzocht een afschrift van het bestreden besluit mee te sturen. Het bezwaarschrift moet u sturen naar de gemeenteraad van Gouda, Centraal Juridische Afdeling, Postbus 1086, 2800 BB te Gouda. Desgewenst kunt u de Voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank, postbus 20302, 2500 EH Den Haag, om het treffen van een voorlopige voorziening verzoeken. Voor de behandeling van een dergelijk verzoek is griffierecht verschuldigd. De griffie van de rechtbank zendt ter betaling een acceptgiro toe.
 
Burgemeester en wethouders van
Gouda,
burgemeester,
dr. M. Schoenmaker
gemeentesecretaris,
mw. drs. L.A.M. Bakker
Naar boven