Besluit Ondermandaat ter uitvoering van Dienstverleningsovereenkomst "Regionale Inkoop Sociale Domein"

 

Het college van Burgemeester en Wethouders heeft in de B&W-vergadering d.d. 27 mei 2014 het besluit genomen (BBV: 2014/117292) om:

  • Aan te nemen het verstrekte mandaat, volmacht en machtiging van het college c.q. burgemeester van respectievelijk gemeente Purmerend, Zeevang, Waterland, Beemster, Wormerland, Edam-Volendam, Oostzaan en Landsmeer in het kader van de uitvoering van de Dienstverlenings- en samenwerkingsovereenkomst "Regionale Inkoop Sociale Domein" van 6 maart 2014 en de daarbij horende 8 mandaatbesluiten inhoudende:

    • -dat het college van Zaanstad bevoegd is om namens de genoemde colleges/burgemeesters raamovereenkomsten voor te bereiden en te sluiten (m.u.v. het vaststellen van het programma van eisen/bestek en daarmee overeenkomende documenten behorende bij Bestuurlijk aanbesteden) in het kader van de regionale samenwerking in het sociale domein.

EN

  • Akkoord te gaan met het bijgevoegde ondermandaat-,machtiging- en volmachtbesluit inhoudende:

    • -dat aan de directeur van het Maatschappelijke Domein ondermandaat-, machtiging- en volmacht wordt verleend ter uitvoering van de Dienstverlenings- en samenwerkingsovereenkomst "Regionale Inkoop Sociale Domein" met de bevoegdheid om dit in ondermandaat te geven aan bepaalde functionarissen die belast zijn met contractmanagement.

Naar boven