Voorbereidingsbesluit bestemmingsplan Westrand Noord, Alkmaar

Vanaf 17 juni 2014 ligt het raadsbesluit van 12 juni 2014 ter inzage, waarin de raad van de gemeente Alkmaar heeft verklaard dat bestemmingsplan Westrand Noord wordt voorbereid.

De raad heeft besloten dat:

  • I.dat een voorbereidingsbesluit van toepassing is voor het gebied Westrand Noord, globaal begrensd door de gemeentegrens in het noorden en westen, bestemmingsplan Westrand Zuid in het zuiden, en de Martin Luther Kingweg (N9) in het oosten, zoals aangegeven op de bij dit besluit behorende kaart NL.IMRO.0361.VB00102-0305 en zal worden opgenomen in het in voorbereiding zijnde bestemmingsplan Westrand Noord;

 

  • II.Voor het gebied genoemd onder I. te bepalen dat het verboden is om het gebruik van de gronden of bouwwerken binnen het gebied van het voorbereidingsbesluit te wijzigen of te laten wijzigen.

 

  • III.Voor het gebied genoemd onder I. te bepalen dat met een omgevingsvergunning kan worden afgeweken van het bepaalde onder punt II., indien het betreffende gebruik niet strijdig is met het vigerende bestemmingsplan en het in voorbereiding zijnde bestemmingsplan.

 

  • IV.Te bepalen dat dit besluit in werking treedt op de dag dat het ter inzage wordt gelegd.

 

Tegen een voorbereidingsbesluit kan geen bezwaar of beroep worden ingediend. Het digitale voorbereidingsbesluit is te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl, alsmede via de gemeentelijke website http://alkmaar.nl/eCache/45702/Ruimtelijke_plannen-Plannen_ter_inzage.

 

Het voorbereidingsbesluit ligt ook ter inzage bij de balie ‘Bouwen en Wonen’ van het Stadskantoor aan het Mallegatsplein 10 te Alkmaar. Openingstijden: zonder afspraak: maandag tot en met vrijdag van 09.00-12.00 uur, op afspraak: maandag tot en met vrijdag van 12.00-16.30 uur, donderdag van 16.30-20.00 uur. Maak een afspraak via www.alkmaar.nl of bel met 14 072 op maandag tot en met vrijdag van 08.30-17.00 uur.

 

Alkmaar, 12 juni 2014

Naar boven