OMGEVINGSVERGUNNING Wier, Gernierswei 23A

Verlengen beslistermijn aanvraag om omgevingsvergunning met een reguliere voorbereidingsprocedure (met verzenddatum):

Wier, Gernierswei 23A - het tijdelijk plaatsen van 2 replacer-units (22-05)

BEZWAAR

Wanneer u het niet eens bent met een besluit kunt u hiertegen binnen zes weken na de in de publicatie vermelde datum (dit is de verzenddatum zoals in de publicatie genoemd) schriftelijk (niet per e-mail) bezwaar maken bij burgemeester en wethouders van Menameradiel. Het bezwaarschrift moet op grond van artikel 6:5 van de Algemene wet bestuursrecht voldoen aan de volgende eisen:

1. de naam, adres en handtekening van de indiener;

2. de datum;

3. een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht;

4. de gronden van het bezwaar.

Een bezwaarschrift schort de werking van het besluit niet op. Wanneer er sprake is van een spoedeisend belang kunt u tegelijk met het indienen van het bezwaarschrift een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, sector bestuursrecht, postbus 150, 9700 AD Groningen. Hier zijn kosten aan verbonden (griffierecht). Meer informatie hierover bij de griffie van de rechtbank. U kunt het verzoekschrift ook digitaal indienen bij genoemde rechtbank

via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven