Mandaatbesluit Erfgoedverordening

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Boxtel maakt op grond van artikel 3:42, tweede lid, Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij gelet op afdeling 10.1.1 van de Algemene wet bestuursrecht op 27 mei 2014 hebben besloten om de bevoegdheden inclusief alle voorbereidende handelingen uit hoofdstuk 2 van de Erfgoedverordening Boxtel 2010 te mandateren aan het afdelingshoofd Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Boxtel.

In werking

Dit besluit treedt in werking op de dag na bekendmaking.

Inzage

Met ingang van maandag 2 juni 2014 ligt het besluit gedurende zes weken ter inzage. Voor het inzien van het besluit kunt u een afspraak maken met het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling . Dat kan telefonisch via (0411) 65 52 49 of per e-mail afdeling.ro@boxtel.nl.

Wet geving

Op deze bekendmaking is onderstaande wetgelgeving van toepassing. Let op! De link naar de wetgeving hebben wij gemaakt op 26 mei 2014. Als u op de link klikt krijgt u dan ook de tekst te zien zoals deze op 26 mei 2014 geldend was. Houd er rekening mee dat de wettekst inmiddels aangepast kan zijn. Via http://wetten.overheid.nl/zoeken kunt u de geldende tekst vinden.

Van toepassing op deze bekendmaking is:

-Algemene wet bestuursrecht, artikel 3.42. 2e lid en afdeling 10.1

Naar boven