Goed u te ontmoeten op 1 januari 2014

Wij nodigen u uit voor onze Nieuwjaarsreceptie op 1 januari 2014 in de Nieuwe Nobelaer. Wij ontmoeten u dan graag om onze beste wensen voor 2014 met u uit te wisselen. Evenals vorig jaar sluiten wij aan bij de wervelende nieuwjaarsbijeenkomst van de Nieuwe Nobelaer met het motto ‘Goed u te ontmoeten!’

De Nieuwjaarsontmoeting start om 15.00 uur. Er zijn natuurlijk weer diverse optredens. Het hoofdprogramma is het jaarlijkse concert van Hoedadso: Het Overweldigend Enerverend Doch Altijd Daverend Show Orkest. Tussen de optredens door spreekt burgemeester H. van Rijnbach-de Groot (om ± 16.15 uur) haar nieuwjaarswens uit.

U kunt de hele middag binnenlopen. Tijdens en na de optredens is er volop gelegenheid elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen onder het genot van een hapje en een drankje. De hapjes worden u aangeboden door de gemeente, het welkomstdrankje door Nieuwe Nobelaer. Daarna zijn de drankjes voor eigen rekening.

Vanaf 18.00 uur kunt u gebruik maken van het theaterdiner. Daarvoor moet u zich wel vooraf inschrijven bij de Nieuwe Nobelaer, tel: 076 5045200.

U bent van harte welkom om samen met ons het nieuwe jaar in te luiden. Zodat wij achteraf zeggen: “Goed elkaar ontmoet te hebben!”.

Fijne feestdagen en graag tot 1 januari 2014.

Mw. H. van Rijnbach – de Groot

A.P.M.A. Schouw

J.P. van Hal

J.E.T. Wierema

Mw. B. Silvis – de Heer

Naar boven