Ontwerp locatiebesluit (ondergrondse) inzamelvoorziening gemeente Laren

 

Het Dagelijks Bestuur van de Regio Gooi en Vechtstreek maakt bekend dat zij heeft vastgesteld een ontwerp locatiebesluit met de aanwijzing van een locatie voor (ondergrondse) inzamelvoorzieningen voor de inzameling van huishoudelijk (rest)afval in de gemeente Laren.

 

Het betreft het ontwerp locatiebesluit met het kenmerk:

  • OVC2020-01-LR003alt1-20.0005175 (Bazelweg)

     

Het ontwerp locatiebesluit is aan de linkerkant van deze pagina als pdf-bestand te downloaden.

Bij de bepaling van de locatie is getoetst aan de (beleids)criteria zoals is vastgesteld in Richtlijnen locaties inzamelvoorzieningen. Het beleid is in te zien via de link:

Richtlijnen locaties inzamelvoorzieningen

De bijbehorende Afvalstoffenverordening is in te zien via de link:

Afvalstoffenverordening Regio Gooi en Vechtstreek 2017

 

Het ontwerp locatiebesluit is per brief verstuurd aan de betreffende bewoners.

 

Zienswijze

Binnen zes weken na deze bekendmaking kunt u bij voorkeur schriftelijk een zienswijze indienen met verwijzing naar het briefkenmerk. In uw zienswijze dient u ten minste op te nemen: uw naam en adres, de locatiecode waarop uw zienswijze betrekking heeft, uw zienswijze met bijhorende argumenten en uw eventuele alternatief, ons (brief)kenmerk, de datum dagtekening en uw handtekening. U kunt uw zienswijze sturen naar: GAD Gooi en Vechtstreek, Postbus 251, 1400 AG Bussum.

 

Inzage

Het ontwerp locatiebesluit, het beleid en de richtlijnen zijn in te zien bij de GAD. Zie www.gad.nl voor het adres en de openingstijden. Actuele achtergrondinformatie over de afvalinzameling is te vinden op internet https://www.gad.nl/mijn-gemeente/laren/. Het ontwerp locatiebesluit (inclusief de bijbehorende stukken), ligt tot en met 13 januari 2012 eveneens voor een ieder ter inzage bij het loket Bouwen en Wonen, BEL Combinatie, Zuidersingel 5 te Eemnes. U kunt hier uitsluitend terecht op afspraak. Telefoonnummer 14 035. 

 

Bussum, 2 december 2020

 

J.J. Bakker

secretaris

P.I. Broertjes

voorzitter

Naar boven