BEKENDMAKING inspraak voorontwerp bestemmingsplan Pasveld VDL Nedcar Born

Logo Sittard-Geleen

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken bekend dat zij bij besluit van 10 januari 2017 hebben ingestemd met het voorontwerp van het bestemmingsplan “Pasveld” (NL.IMRO.1883.BPVDLPasveld-VO01).

VDL Nedcar heeft aangegeven dringend behoefte te hebben aan het uitbreiden van de bestaande site om zodoende de noodzakelijke bedrijfsflexibiliteit en bedrijfscontinuïteit te vergroten.

Het voorontwerp bestemmingsplan Pasveld voorziet in de mogelijkheid om een nieuwe bedrijfshal te bouwen.

Planbegrenzing:

Het plangebied (ca. 7 ha) is gelegen aan de noordwestzijde van de site van VDL Nedcar en wordt ongeveer begrensd door de Dr. Hub van Doorneweg, de Holtummerweg, de Grote Allee, de Kleine Allee en de weg Pasveld in Born.

Inspraak bestemmingsplan:

Het voorontwerp van dit bestemmingsplan, bestaande uit een verbeelding, regels en een toelichting alsmede de bijbehorende onderzoeken, kunt u van 19 januari tot en met woensdag 15 februari inzien in de Stadswinkel, Markt 1 te Geleen.

De stadswinkel is uitsluitend op afspraak geopend van maandag t/m vrijdag 08.00-18.00 uur en donderdagavond van 18.00-20.00 uur.

Het (voorontwerp-)bestemmingsplan kan ook digitaal worden ingezien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de inzagetermijn kan eenieder een eventuele inspraakreactie schriftelijk kenbaar maken bij burgemeester en wethouders, postbus 18, 6130 AA Sittard-Geleen.

Inloopbijeenkomst :

Op dinsdag 7 februari wordt van 17.00 tot 20.00 uur voor belangstellenden een inloop- informatiebijeenkomst georganiseerd in het gemeenschapshuis van Holtum, Kleine Dries 4 te Holtum.

18 januari 2017

Burgemeester en Wethouders van Sittard-Geleen.

Naar boven