Saneringsplan Kostverlorenvaart, deel De Wittenkade

 

Het dagelijks bestuur van Waterschap Amstel, Gooi en Vecht maakt bekend dat het heeft vastgesteld: het ontwerp-saneringsplan Kostverlorenvaart, deel De Wittenkade.

 

Een saneringsplan is een projectplan als bedoeld in artikel 5.4 van de Waterwet. Afdeling 2 van de Crisis- en herstelwet is hierop van toepassing. In het ontwerp-saneringsplan is opgenomen welke werkzaamheden het waterschap wil uitvoeren om ervoor te zorgen dat de historische verontreiniging in de waterbodem wordt opgeruimd. Tevens wordt in het ontwerp-saneringsplan toegelicht op welke wijze de werkzaamheden worden uitgevoerd. Daarnaast is beschreven welke voorzieningen worden getroffen om nadelige gevolgen ongedaan te maken of te beperken.

 

Inzien van stukken

Het ontwerp-saneringsplan met de bijbehorende stukken kunt u raadplegen van dinsdag 19 december 2023 t/m woensdag 31 januari 2024 op de website van www.overheid.nl.

Tevens zijn de stukken tijdens die periode van zes weken in te zien op het kantoor van het waterschap op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur (Korte Ouderkerkerdijk 7, Amsterdam).

 

Zienswijzen

Tijdens de periode dat het ontwerp-saneringsplan ter inzage ligt, kunnen belanghebbenden daarover schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken. U kunt ook online een zienswijze indienen via www.agv.nl/inspraak.

 

Een schriftelijke zienswijze kan worden gericht aan:

Waterschap Amstel, Gooi en Vecht

T.a.v. Dagelijks Bestuur

Postbus 94370

1090 GJ Amsterdam

 

Wij verzoeken u als onderwerp ‘Inspraak saneringsplan Kostverlorenvaart, deel De Wittenkade’ te vermelden.

 

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze en/of meer informatie over het saneringsplan kunt u telefonisch contact opnemen met projectteam Waterbodemsanering Kostverlorenvaart, deel De Wittenkade via telefoonnummer 0900 – 9394 (uw gebruikelijke belkosten). U kunt ook een e-mail sturen naar projectwaterbodemsanering@waternet.nl.

 

Amsterdam, 18 december 2023 

 

 

 

 

Naar boven