Concept kostentoedelingsverordening watersysteembeheer 2019

Het dagelijks bestuur van waterschap Brabantse Delta maakt bekend dat het in zijn vergadering van 26 juni 2018 de concept kostentoedelingsverordening watersysteembeheer 2019 heeft vastgesteld.

Achtergrond

In de conceptverordening wordt de verdeling van de watersysteemkosten over de categorieën belastingplichtingen binnen de watersysteemheffing vastgelegd. De kostentoedelingspercentages opgenomen in deze verordening zullen tezamen met de jaarlijks vast te stellen begroting de tarieven bepalen voor de watersysteemheffing gebouwd, ongebouwd, natuur en ingezetenen.

Terinzagelegging

De concept kostentoedelingsverordening watersysteembeheer 2019 ligt vanaf nu voor een periode van zes weken zes weken ter inzage op het kantoor van waterschap Brabantse Delta, Bouvignelaan 5 in Breda. De stukken zijn in te zien op werkdagen van 09.00 tot 16.00 uur. De stukken die ter inzage liggen zijn ook als bijlage aan deze bekendmaking toegevoegd.

Belanghebbenden kunnen gedurende de periode van ter inzagelegging een zienswijze indienen. Hoe dit werkt, kunt u lezen op de website.

Wat gebeurt er met uw zienswijze?

Het dagelijks bestuur stelt een inspraaknota vast met alle ingediende zienswijzen en de reactie van het dagelijks bestuur hierop. Degene die een zienswijze heeft ingediend krijgt een afschrift van de inspraaknota toegezonden. Uiteindelijk stelt het algemeen bestuur de kostentoedelingsverordening watersysteembeheer 2019 definitief vast.

Namens het dagelijks bestuur,

De secretaris-directeur,

ir. H.T.C. van Stokkom

Breda, 2 juli 2018

Waterschap Brabantse Delta

Postbus 5520, 4801 DZ BREDA

Bouvignelaan 5, 4836 AA Breda

T 076 564 10 00

F 076 564 10 11

E info@brabantsedelta.nl

Naar boven