Bekendmaking aanvraag vergunning Atoomweg 7-9 in Utrecht

Gedeputeerde Staten van Utrecht hebben op 21 juni 2018 een aanvraag voor een vergunning in het kader van Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) ontvangen van Eneco Warmteproductie Utrecht B.V. te Utrecht voor het vervangen van de Demi-installatie. De aanvrager wil de Demi installatie vervangen op de locatie Atoomweg 7-9 in Utrecht. De aanvraag heeft kenmerk Z-WABO-2018-1638.

 

Op deze aanvraag is de reguliere procedure van toepassing. Gedeputeerde Staten van Utrecht hebben besloten de beslistermijn inzake de aanvraag te verlengen met 6 weken. De ingediende aanvraag ligt niet ter inzage. Op de aanvraag wordt door ons over enige tijd een definitief besluit genomen. Dit besluit wordt ter inzage gelegd en u kunt vervolgens bezwaar maken.

 

Meer informatie

Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met de RUD Utrecht via telefoonnummer 030-7023300 of info@rudutrecht.nl. Vermeldt u hierbij het hierboven genoemde zaakkenmerk. Wilt u op de hoogte blijven van publicaties van de overheid over uw omgeving? Abonneert u zich dan via www.overheid.nl op de e-mailservice. U krijgt dan bericht als er een melding of besluit wordt gepubliceerd over een locatie in uw buurt.

 

Naar boven